Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15.fejezet: Utolsó este a kempingben

2013.06.26

 Én: Hey skacok mi volt ez a reccsenés?

Lucy Marco: Mi is hallotuk.Majd mi elmegyünk és körölnézünk ti addig csinaljátok meg a vacsit.

Többiek: Okés.

Hallgattunk Marcoékra és elkezdtük csinálni a vacsit.Eközben ők az erdőben  mászkáltak a hidegben.Egyszer csak Marco megtalálta a zajforrás hát nem egy kis őz volt az .(De) Mikor rájöttek hogy mi okozta a zajt ugyhatároztak hogy még nem mennek vissza a többiekhez inkább kettesben maradnak egy kicsit és ekkor Marco ekezdte csókolgatni Lucyt.Edemnek és nekem feltűnt hogy Lucyék már egy jo ideje elmentek.

Én: Skacok Edemmel Lucyék utan megyünk mert már elmentek egy jóideje de vissza még nem jöttek. Ti maradjatok és csináljátok tovább a vacsit.

Többiek: Okés rendben.

Elindultunk Edemmel Lucyék utan.Késő volt már kezdett besötétedni kicsit féltem és Edem ezt látta rajtam ezért megragadta a kezém és lesmárolt majd ezt mondta:

Edem: Ally nincs mitől félned ittvagyok veled megvédelek bármitől.Amikor ezt a mondatot mondta átölelt és puszit nyomott az arcomra.

Én: Edem nem félek csak megijedtem egy kicsit.

Ezután Edemmel kézenfogva mentünk tovább kis idő mulva megtaláltuk Marcoék lábnyomait .Elkezdtük követni mert ugy gondoltuk hogy az elvezet hozzájuk. Kis idő mulva nay nehezen rájuk akadtunk ahogy épp smárolnak.Ekkor Edem odaszolt nekik:

Edem: Oh hát szoval jo vagytok feleslegesen aggódtunk értetek . Ekkor Edem felém fordult és igy szolt: Gyere Ally menjünk vissza többiekhez.

Erre Marco: Hey várjatok metudjuk magyarázni.

Edemmel nem vártuk meg őket inkabb siettünk vissza a táborba.

Edem és én: Megvagyunk megtaláltuk őket mindjart itt lesznek.

Mi ekkor bementük Edemmel a sátrunkba és leültünk a hálózsákunkra egy ideig csak néztük egymást majd Edem fogta magát és elkezdett csókolgatni majd ekkor hirtelen valaki benyitott a sátrunkba.Marco volt az . Gyorsan abbahagytuk a smárolást és probaltunk koncenrálni Marco mondanivalójára.

Marco: Ally megbeszélhetnénk ezt veletek?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Május >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Statisztika

Online: 1
Összes: 206817
Hónap: 533
Nap: 7