Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez Most A Szerelem?

2012.06.15

 

Ez Most A Szerelem?

2012.01.11

A világ legnagyszerűbb érzése, amely körül gyakorlatilag az egész minenség forog......Van, aki minden hétem másba szerelmes, van, aki azt mondja, sohasem érez igazi szerelmet. Olyan is akad, aki évekig egyetlen személy miatt szenved, és olyan is, aki fél az érzlmektől. Egész életedben vonzódtál bizonyos fiúkhoz, bizonyára ovis "szerelmed" is volt. Tetszett pasi korában is, de tizenévesen jelentkezik egy egészen érdekes érzés - a szerelem, ami képes minden gondolatodat elterelmi, elvenni az étvágyadat vagy éppen meghozni a kedvedet a mosolygáshoz.

 

Forró Érzés, Remegő Térdek  Szerelem?

Sokan - különösen tiniként - összekeverik a szerelmet a testi vággyal. Biztosan ismerős számodra is: meglátsz valakit, és hirtelen forróság támad a hasadban, összeugrik a gyomrod, a térdeid megremegnek, miközben úgy tűnik,  hirtelen 10 fokkal melegebb lett.  De ne ess abba a hibába, hogy ezt szerelemként éled meg - akkor sem, ha folyton-folyvást az illetőre gondolsz. Robert Pattinson iránt sem szerelmet érzel - akkor sem ha arról fantáziálsz, hogy a naplementében szaladtok kézen fogva, vagy hosszú éjszakákon át beszélgettek. Ez csupán vágyakozás, a forróság és a térdremegés pedig kémiai reakció. A szerelem ennél sokkal több: egy mély érzés, két ember lelki kapcsolata, ami egy idő után kiteljesedik a testi kapcsolattal. A szerelem sosem választható el a szexualitástól, míg a szexualitás lekapcsolható a szerelemről. Tehát ne azt mondd ezentúl, hogy szerelmes vagy valakibe, akit alig ismersz - használd a sokkal találóbb "belezúgtam" kifejezést. Ha rátalálsz a fiúra, akivel jártok is, akkor már sokkal közelebb vagy ehhez az érzéshez.

 

Jelek, hogy valójában szerlmes vagy

Ha együtt vagy vele, biztonságban érzed magad.

Nem golndolkolkodsz azon, hogy milyen lenne egy másik fiúval: csak ő számít.

Sosem érzed úgy mellette, hogy valahol máshol kellene lenned.

Még az idegesítő szokásait is szeretettel nézed.

Mindent meg akarsz osztani vele. Még azt is, hogy a mákos gubádon túl sok volt a mák, vagy hogy furcsán bizsereg a kislábujjad.

Nemcsak a szerelmednek érzed, hanem a legjobb barátodnak is.

Erősebbnek és magabiztosabbnak hiszed magad már csak attól is, ha arra gondolsz: ő van neked.

Ha igazán, de igazán felbőszít, akkor is tudod, hogy a haragod nemsokára elmúlik, hiszen egy percig sem tudnál nélküle élni.

 

 "Szeretlek"

A világ legnehezebben kimondható szavai közé tartozik. Mármint akkor, ha valóban így érzel....Ha tényleg szerelmes vagy, ráadásul még egyikőtök sem mondta korábban a másiknak, akkor ez a szócska maga az édes horror. Kimondása veszélyesebbnek tűnik, mint a bungee jumping, hisz úgy érzed, minden ezen múlik. Ha igazán szeretsz, a lelked védtelen, és megosztásával ezt felfeded a srác előtt is - ez pedig valóban veszélyes játszma, amelynek során előfordulhat, hogy megsérülsz. Ráadásul büszkeség kérdése is: "Miért én mondjam ki előbb? Ő miért nem teszi? Talán nem érez hasonlóképpen?" De ha az érzések valódiak, akkor egyszer csak egyikőtök nem bírja majd tovább, és a megfelelő pillanatban (hidd el, pont megfelelő lesz!) elhagyja a száját a varázsszó, amit egy forró csók vagy a viszonzás követ.

 

Nem mondja ki!

De ami van ha sosem vall szerelmet a srác?

A fiúk sokkal jobban féltik kitárni a lelküket, mint a lányok, hiszen az imidzsük része a keménykedés. Tiniként mindig erősnek próbálnak látszani, gondolván: ez férfias viselkedés. Ha szeret, azt úgyis érzed. Te se mondogasd neki egy darabig, hogy szereted - emiatt tuti kapcsolni fog, és egyszer csak ő is kinyílvánítja mit érez. Ha nem, akkor talán ideje leépíteni a srácot....Szomorú, de a legtöbb szerelem úgyis elmúlik - és helyét elfoglalja egy új, egy még szuperebb!

Ne mondd ki neki, ha....

  • .....csak azért mondanád, mert úgy érzed, szakítani akar.
  • ....rá akarod venni valamire, és emiatt biztos megtenné.
  • .....csak azért akarod, mert úgy gondolod, hogy most már elég ideje jártok - ki kell mondanod.
  • ....csupán a veszekedés utáni rideg hangulatot akarod enyhíteni.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Február >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  


Statisztika

Online: 1
Összes: 203342
Hónap: 898
Nap: 18